BMW R1200GS Triple Black

Na al het BMW-geweld van de Intermot is het nu tijd voor het kleinere maar niet minder belangrijke nieuws. De Duitse motorfabrikant komt met een speciale versie van de R1200GS, al jaren een absolute verkooptopper wereldwijd. Triple Black, zoals de GS heet, zegt alles over BMW Motorrad’s nieuwste creatie. Deze gelimiteerde uitvoering, die een meerwaarde van 535 euro heeft, bevat onder andere zwarte spaakwielen, een speciale lak 'Sapphir Schwarz Metallic' en donkergrijze accenten van het rijwielgedeelte. En geloof het of niet, er komen drie verschillende kleurvarianten op de markt. De Triple Black is leverbaar vanaf 1 januari 2011.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.