BMW-tatoeage

Na de introductie van BMW’s eerste superbike, de S1000RR, hebben we veel enthousiasme rondom deze motor meegemaakt. Zo speelde de BMW de hoofdrol in filmpjes, werden er custom-versies van deze superbike gemaakt en kun je er bij MOTOR Magazine zelfs eentje winnen. Maar nu zal de hype toch echt een hoogtepunt hebben bereikt, want het Duitse fotomodel Emily Van Houten besloot zelfs tot het laten zetten van een S1000RR-tatoeage. Veel gekker kan het, als je het ons vraagt, nu toch niet meer worden!

 

Bron en foto's: visordown.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.