BMW ziet groei in bijna alle markten

De omzet kwam in het eerste kwartaal van dit jaar uit op 12,4 miljard euro tegen 11,5 miljard euro in 2009. BMW is positief gestemd voor de rest van dit jaar. Topman Norbert Reithofer sprak de verwachting uit dat het resultaat dit jaar ‘beduidend hoger’ uitkomt dan in 2009. “De BMW Groep heeft in 2010 een goede start gemaakt. We hebben het resultaat aanzienlijk weten te verbeteren in het eerste kwartaal en zien nu in bijna alle markten weer groei.”

Bron: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.