BOB drinkt gratis op Zwarte Cross

Zoals iedereen weet is het niet verstandig om te gaan drinken als je nog moet rijden. Om rijden onder invloed tegen te gaan heeft het Ministerie van Verkeer en Waterstaat enkele jaren geleden de BOB-campagne gestart. De organisatie van de Zwarte Cross stimuleert deze campagne door de BOB gratis (alcholvrije) dranken aan te bieden tijdens het drie dagen durende festival. Kijk voor meer informatie over dit initiatief en het festival zelf op www.zwartecross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.