Boswachters waarschuwen voor hitsige reeën

Wij kunnen ons niet herinneren dat we in ons theorie-examen voor de motor een vraag kregen over hitsige overstekende reeën. Maar dit schijnt volgens de boswachters van Staatsbosbeheer toch een reëel gevaar te zijn. Zij waarschuwen bestuurders namelijk voor de mannetjes reeën die de jacht hebben geopend op hun vrouwelijke soortgenoten. Deze mannetjes zouden namelijk eind juli en begin augustus extreem hitsig zijn en zo druk bezig zijn met het zoeken van een partner, dat zij niet meer letten op bijvoorbeeld het langsrijdende verkeer. Dat je het even weet! 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.