Brad Pitt geeft vrouw motor cadeau

De wereldberoemde acteur Brad Pitt heeft zijn vrouw een motor cadeau gegeven. En wat voor een motor, want de acteur gaf haar namelijk de sleutels van een splinternieuwe MV Agusta. Dit deed hij ter ere van haar 35ste verjaardag.

Wie is dan die vrouw, zul je je waarschijnlijk afvragen? Dit is niemand minder dan Angelina Jolie, die onlangs nog de hoofdrol speelde in de peperdure film 'Salt'. De twee schijnen elkaar regelmatige pittige cadeau's te geven, want Angelina Jolie gaf Brad Pitt enkele jaren geleden al twee motoren, waaronder een Ducati Monster 1100S.

Mevrouw Pitt, die overigens in haar films ook op motoren heeft gereden, zegt erg blij te zijn met haar nieuwe motor. “Ik weet niet precies hoeveel cilinderinhoud de machine heeft, maar ik kan je vertellen dat hij erg snel is. Ik zal wel moeten oppassen, want ik ben erg ongeduldig. Als niet uitkijk dan rij ik de motor nog total loss”, aldus de actrice Angelina Jolie, die vooral bekend werd met de film 'Tomb Raider.'

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.