Bridgestone verloot gesigneerde helm Rossi

Bridgestone is tijdens de MOTORbeurs prominent aanwezig met het actuele productaanbod én een opvallende actie. Op de stand van de bandenfabrikant, nummer 08.A098 in Hal 8, maken bezoekers van de beurs namelijk kans op een gesigneerde helm van MotoGP-coureur Valentino Rossi. Hoe? Dat houdt Bridgestone nog geheim.

Naast de bijzondere actie presenteert Bridgestone tijdens de MOTORbeurs uiteraard ook een uitgebreide selectie van zijn actuele producten. Met als belangrijkste noviteiten de Battlax BT-016 PRO en de Battlax R10.

De MOTORbeurs in Utrecht vindt plaats van donderdag 24 tot en met zondag 27 februari.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?