Broer Takahasi overleden

Afgelopen zondag is Koki Takahashi, de jongere broer van Moto2-rijder Yuki Takahashi, bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Koki heeft twee keer in de 250cc klasse en vorig jaar één keer in de Moto2 klasse deelgenomen met een wildcard.

De begrafenisplechtigheid van de 23-jarige Japanner zal op 3 en 4 mei plaats vinden.
Aankomend weekend neemt Yuki Takahashi, ondanks deze tragedie, toch deel aan de GP van Estoril.  

Foto: Yuki Takahashi, bron: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.