vrijdag 19 april 2024

MV Agusta Brutale: de teaser van de Tamburini-restyling

Twintig jaar na zijn verschijning op de markt, krijgt de Brutale van de grote Massimo Tamburini een restyling door zijn zoon Andrea. De officiële presentatie zal tegen het einde van het jaar plaatsvinden.

De teaser verscheen op de sociale netwerken van Massimo Tamburini. De video moet de aandacht vestigen op de restyling van de Brutale, twintig jaar na zijn verschijning. ‘Tegen het einde van het jaar,’ zegt Andrea, ‘zullen we officieel de restyling van de Brutale 1090, 990 en 920 presenteren. Wij blijven trouw aan de esthetiek van de eerste versie van de Brutale MV, die door mijn vader werd gemaakt. Voorlopig moeten we het dus doen met de video, maar de combinatie Tamburini en Brutale is voldoende om de verbeelding te prikkelen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen