BT-023 gehomologeerd voor Pan European

De BT-023 is nu ook gehomologeerd voor de Honda ST1100 Pan European, zowel met als zonder Dual Brake. Bij de homologatie van de band voor deze toerfiets is Bridgestone niet over één nacht ijs gegaan. De fabrikant heeft uitvoerig en grondig testwerk verricht om maximale en veilige prestaties te garanderen, aldus het persbericht.

Leverbare maten voor de ST1100
Voorband
110/80ZR18 (58W) *
120/70ZR18 (59W) **

Achterband
160/70ZR17 (73W) * **

*) ST1100 Pan European zonder Dual Brake
**) ST100 Pan European met Dual Brake

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.