Burgemeester betrokken bij motorongeluk

De burgemeester van Deventer (Andries Heidema) heeft een aardig ongeluk meegemaakt. Hij ging namelijk kort geleden behoorlijk onderuit, terwijl hij probeerde een aantal meters op de motor van zijn zoon te rijden. Andries Heidema wilde de motor, voordat deze verkocht werd, even warm laten lopen. Hij gaf alleen iets te veel gas waardoor de motor onder hem vandaan schoot en hij ten val kwam. Hij liep hierbij een dubbele beenbreuk op en is overgebracht naar het ziekenhuis. De brokkenmaker staat waarschijnlijk een pittige straf te wachten, aangezien Heidema geen helm droeg en zelfs niet in het bezit is van een motorrijbewijs. De burgemeester geeft in een brief zijn fout toe: "Ik ben dom geweest en had dit natuurlijk niet moeten doen. Ik heb er spijt van en accepteer uiteraard de volle verantwoordelijkheid."

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.