Cameratoezicht TT-nacht een succes

Tijdens de TT-nacht heeft de gemeente Assen de bezoekers nauwlettend in de gaten gehouden. De gemeente zette zelfs een mobiel camerasysteem in, waarmee zij de drukkere gebieden in de gaten hield. Door middel van extra lampen bleef de kwaliteit van de beelden ook in de loop van de nacht van goede kwaliteit. De gemeente is tevreden over het gebruik van deze techniek. Ook werd er een zogenaamd Bluetrace Crowd Control-systeem gebruikt. Op deze manier wilden de veiligheidsdiensten door middel van de techniek genaamd bluetooth de mensenmassa in de gaten houden. Hiermee kon in kaart gebracht worden waar zich de drukkere gebieden bevonden en op die manier kon er tijdig besloten worden deze gebieden voor de veiligheid af te sluiten.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.