Capirossi terug naar Ducati

Loris Capirossi rijdt volgend seizoen in de MotoGP-klasse weer op een Ducati, die van Pramac om precies te zijn. Capirossi komt nu nog uit voor Suzuki maar dat is nooit een gelukkig huwelijk geworden. De drievoudig wereldkampioen – 250cc in 1998 en 125cc in 1990 en 1991 – stond tot eind 2007 al bij Ducati onder contract. Capirossi heeft een recordaantal Grand Prix-wedstrijden gereden in zijn ruim 20-jarige carrière, liefst 313. Hij won 29 races en stond tot dusver 99 keer op het erepodium.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?