Castrol Honda-replica

Door de terugkeer van Castrol bij Honda heeft het team van Ronald ten Kate zonder twijfel de mooiste Superbike van het hele WK-startveld. Dat komt mede doordat het ontwerp afkomstig is van Drudi Performance. Iedereen met een beetje gevoel voor historie denkt meteen terug aan 2002 toen Troy Bayliss en Colin Edwards het mooiste WK Superbike-duel ooit uitvochten. Edwards, op de Castrol SPII, won.

Een straatreplica kon dan ook niet uitblijven. Maar nog voor de eerste WK Superbike-race gereden is, dit weekend op Phillip Island, staat de prachtige replica al te schitteren op de MOTORbeurs. Liefhebbers van het WK Superbike en mensen met gevoel voor geschiedenis moeten zeker de stand van Honda Nederland in Hal 12 bezoeken .

Met de Castrol-editie kun je, als je kentekenplaat, de lampen en nog wat onderdelen verwijderd, haast ongemerkt meerijden in het WK Superbike. Laat ‘m nog even tunen door Ten Kate Racing Products en je komt ongekend dicht bij de motor van Johnny Rea en Ruben Xaus. Helaas is de prijs nog niet bekend.

Later meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?