CBR250R ook voor Nederlandse markt UPDATE

Honda heeft besloten de CBR250R ook in Nederland te voeren. De 250 wordt in de Thai Honda Manufacturing. de Honda fabriek in Thailand, geproduceerd en zal wereldwijd worden verkocht. De Europese markt maakt in 2011 kennis met de CBR250R. De Honda CBR250R is voor het eerst in Europa te zien tijdens de EICMA 2010, de internationale motorbeurs in Milaan, die gehouden wordt van 4 tot en met 7 november. De CBR250R is vanaf maart 2011 in Nederland te koop. Een prijs wordt later bekend.

UPDATE 31-10-2010, 13h17
Inmiddels is ook de officiële video van de nieuwste Honda vrijgegeven. Hieronder zijn de gelijkenissen met de VFR 1200 nog beter te zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.