vrijdag 29 maart 2024

Central Classics staat 17 en 18 december weer op de agenda

In december gaat het er weer van komen, we hebben er lang genoeg op gewacht. De internationale beurs in het hart van Nederland met 10.000 m2 oldtimer motoren, bromfietsen en onderdelen: Central Classics in de Expo Houten hallen.

Een week voor Kerst

Met de inmiddels bekende mix van standhouders uit binnen- en buitenland wordt iedere beschikbare plek van Expo Houten gevuld met de meest uiteen lopende zaken op motor- en bromfietsgebied vanaf bouwjaar 1980 en ouder. Hoofdzaak zijn natuurlijk de klassieke tweewielers zelf, motoren en bromfietsen en de onderdelen. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding en liefst gespecialiseerd zodat er zeker een gevarieërd aanbod is. En een goede week voor Kerst zal de Kerstsfeer zeker niet ontbreken.

Zelf doen?

Schuur opgeruimd, garage uitgemest of wat leuke motor- of brommerspullen over? Meld je dan aan voor een stand op de beurs (denk wel a.u.b. aan de 1980 bouwjaargrens). Probeer het eens, er staan tussen de professionele standhouders meer particulieren die er een mooi weekend van maken. En samen met wat vrienden wordt het alleen maar leuker!

E-tickets

Wie zo vlot mogelijk binnen wil komen kiest voor de e-tickets, verkrijgbaaar via de Central Classics site.

Mini-colleges

Natuurlijk zijn er weer de mini-colleges, gratis te volgen in de entreehal. Presentaties van zo’n 40 minuten over diverse onderwerpen, zoals de techniek achter betrouwbare electronische ontstekingen en de geschiedenis van het Nederlandse merk  Berini. Een derde mini-college zit in de pijplijn. Gegeven dóór liefhebbers vóór liefhebbers, en het belooft weer interessant te worden. De onderwerpen zullen op de site worden aangekondigd zodat u van tevoren al een keuze kunt maken welk mini-college u wilt volgen.

Gratis parkeren

Iedere hal heeft een terras om van een drankje en een hapje te kunnen genieten, én dan is er het restaurant om uitgebreider te eten. Alles bij elkaar kun je gemakkelijk een dag op de beurs doorbrengen. Entree € 12, dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang, en parkeren is gratis. Vier kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27. Een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien, onderdelen te zoeken én andere liefhebbers te ontmoeten.

Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend!

De beurs wordt op zaterdag 17  en zondag 18 december gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Entree € 12,00, dames en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.

Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor up-to-date informatie op www.CentralClassics.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen