Chaos door sneeuwval

De motor laat je met dit winterse weer liever in de schuur staan, maar ook met de auto of het openbaar vervoer is er amper doorheen te komen. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven vanwege hevige sneeuwval in de provincies Noord- en Zuid Holland en Utrecht. In het westen komen zware sneeuwbuien voor. Verder is het overal verraderlijk glad door bevriezing van sneeuwresten.

Om 15:00 uur stond er al meer dan 500 kilometer file. Sommige files hebben een totale lengte van zo'n 20 kilometer. In diverse regio's in het westen van het land halen busmaatschappijen in het streekvervoer hun voertuigen naar binnen en er rijden minder treinen. Als je nog weg wilt met het ov, houdt er dan rekening mee dat je een langere reistijd hebt. Daarnaast is het luchtverkeer vanaf Schiphol door zware sneeuwval grotendeels ontregeld. Veel vluchten vanaf de luchthaven naar Europese bestemmingen zijn vertraagd of geannuleerd. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.