Christenen verspreiden geloof tijdens TT

Al vanaf maandag stond heel Assen natuurlijk in het teken van de Dutch TT en dat vonden sommigen een goede reden om mensen te overtuigen van hun geloof. Want vijfentwintig gelovige vrijwilligers gingen de afgelopen dagen de straat op om TT-bezoekers te vertellen over de Bijbel.

"Het doel is om in gesprek te komen met voorbijgangers. Ik vind het mooi om mensen te mogen aanspreken en ze te kunnen bemoedigen. Er zijn zoveel eenzame mensen", aldus André Huizinga, voorzitter van de Evangelische Gemeente Assen en initiatiefnemer van deze actie.

De vrijwilligers deelden onder andere flyers uit in het winkelcentrum en probeerden voorbijgangers te overtuigen van hun geloof. Vrijwilligster Janine Knigge deed dit op een wel heel bijzondere manier. "Jezus wil in je hart wonen", aldus de vrijwilligster tegen drie voorbijgangers. 

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.