Circuitdag met Bayliss en Scassa

Zelf het wiel uitvinden op een circuit is niet zo slim. De kans dat het eindigt met veel tranen en evenzoveel schade is zeer reëel. Beter is om met mannen de baan op te gaan die meer circuitkilometers in de benen hebben dan een gemiddelde motorrijder op de weg. Bijvoorbeeld WK Superbike-legende Troy Bayliss en de excentrieke Luca Scassa.

Op 17 juni geven deze twee top-coureurs op het Italiaanse Misano, gelegen net onder de bekende badplaats Rimini, een masterclass circuitrijden. Inschrijven kan vanaf nu. Surf voor alle informatie naar www.ducaticorsefriends.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?