Circuitmotor te leen

Niet in het bezit van een circuitmotor en je vindt het een te groot risico om met je eigen motor deel te nemen aan een circuittraining? Dan moet je eens deze aanbieding van The Race Academy goed bestuderen. Die kan door een samenwerking met BMW een mooi voorstel doen voor zijn driedaagse trainingen op Alès (Frankrijk) en Gross Dölln (Duitsland).

Je kunt namelijk drie dagen lang beschikken over een BMW S1000RR voor slechts driehonderd euro. Dat is echter nog niet alles, want ook de banden en de benzine worden voor je geregeld. Verder is de motor verzekerd en heb je een eigen risico van slechts vijfhonderd euro. Ook zorgen de aanwezige monteurs ervoor dat de motor continu in een goede staat verkeert. Wees je er wel van bewust dat er slechts een aantal plaatsen beschikbaar is. Wees er dus op tijd bij en schrijf je in via www.race-academy.nl.

Overigens brengt de eigenaar van The Race Academy, Jan van Gorp, binnenkort een tweede deel uit van het ‘Handboek circuitrijden’. Hier wordt vooral ingegaan op het mentale aspect dat om de hoek komt kijken bij het rijden op circuits. Goed leesvoer voor zowel de professionele coureur als de amateur. Als je voor 8 mei het boek op de eerder genoemde website bestelt, betaal je daarvoor € 29,95 (exclusief verzendkosten).

Foto: The Race Academy

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.