Circuitrijden in Frankrijk

Op twee mooie circuits in Noord Frankrijk wordt aan het einde van dit seizoen nog volop geracet. Op het circuit van Carole bij Parijs organiseert SADS een zogenaamde ‘Trackday’. Er wordt dan het hele weekend geracet op het technische circuit van Carole, dat vlak naast het vliegveld Charles de Gaule ligt. De kosten voor de deelname aan 2 dagen racen op Carole, inclusief 2 hotelovernachtingen, zijn 380 euro. Kijk voor meer informatie over het circuitrijden op het circuit van Carole op www.sads.nl.

Ook het bedrijf Powerslide organiseert een circuitdag. Op het circuit van Folembray, te midden van de bossen, wordt er door deze organisatie namelijk de mogelijkheid geboden om eens lekker gas te geven. Deelname aan de trackday op Folembray, inclusief overnachting en barbecue op de zondagavond kost 240 euro. Voor meer informatie kun je kijken op www.powerslide.nl.

Bij beide evenementen kunnen rijders van alle niveaus deelnemen, ook zijn er voorrijders aanwezig om het circuit te helpen verkennen en om extra aanwijzingen te geven. Voor deze evenementen kun je je afzonderlijk inschrijven, maar bij inschrijving aan beide evenementen betaal je geen 620 euro maar slechts 550 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.