Circuitrijden met Yamaha?

Op maandag 10 mei verzorgt Yamaha, exclusief voor bezitters van een Yamaha Supersport-motorfiets, een rijvaardigheidscursus op het TT Circuit Assen. Maximaal 70 deelnemers, verdeeld over vijf sessies, zullen op deze dag over het circuit leren rijden. In groepen van 24 deelnemers, ingedeeld op hun circuitervaring, zullen de motorrijders de geheimen van het circuit leren kennen.

Niemand minder dan Wilco Zeelenberg en Patrick van den Goorbergh zullen deze dag klaar staan om cursisten, met behulp van bijvoorbeeld videoanalyses, te helpen om hun rondetijden te verbeteren. Zij gaan bijvoorbeeld vertellen over ideale lijnen, rem- en bochtentechnieken en alle andere zaken die van belang zijn voor een goede ronde over het legendarische TT-circuit. Voor meer informatie en inschrijvingen kun je naar www.yamaha-motor.nl gaan. Wacht niet te lang want er zijn nog slechts enkele plekken vrij!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?