Circuitrijden op Mettet

Ben je het ook zo zat dat je je altijd maar aan de maximumsnelheid moet houden? En zou je ook wel eens een keer volgas over de weg willen scheuren? Dan is dit je kans, want je kunt nu voor maar 100 euro je motor over het nieuwe circuit van Mettet jagen. Het circuit organiseert namelijk een speciale dag waarop snelheidsduivels alles uit hun motor kunnen halen op dit in maart geopende circuit in België. Het gaat hier om donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus. Op de donderdag is de paddock vanaf 8.00 uur voor inschrijving geopend. De enige verplichting is het geluid van de motor dat de 95 dB niet mag overschrijden, met andere woorden: originele uitlaten. Kijk voor meer informatie op circuit-mettet.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.