Crossers aan dood ontsnapt

Vier motorcrossers in Odiliapeel zijn aan de dood ontsnapt. De vier reden op een zandpad toen ineens midden op de weg palen met kettingen stonden. Drie motorcrossers konden uitwijken richting sloot maar de vierde reed frontaal met zijn motor op het paaltje en bleef met zijn hoofd hangen aan de kettingen. De man is met hoofd- en schouderletsel naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de kettingen op het zandpad gekomen zijn, is helaas onduidelijk.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.