Crosstourer op GoMotor!

Kijkje nemen in de toekomst? Kom naar GoMotor! En bezoek de stand van MOTO73 en MOTOR Magazine in hal 9. Want daar staat een heel fijne primeur te pronken, namelijk de Honda V4 Crosstourer Concept. Niet eerder dan in 2012 op de weg, maar nu al in RAI te zien. Maar de motorbladen pakken nog meer uit, want naast de Crosstourer hebben we ook een heel bijzondere Yamaha staan. Motorscooterspecialist Van de Kuinder uit Hilversum nam een T-Max onder handen en maakte er de MonsterMax van. Gruwelijk gaaf ding!

Kom dus naar MOTO73 en MOTOR Magazine in de RAI tussen 13 en 23 april. Maak meteen gebruik van onze scherpe beursaanbieding. O, en wil je twee toegangskaartjes winnen, doe dan zo snel mogelijk mee aan onderstaande mail & win-actie.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?