Cruise genoot van stunt

Tom Cruise heeft tijdens de opnamen van Knight and Day een stunt die al heel lang op zijn verlanglijstje stond kunnen uitvoeren. In een van de achtervolgingsscènes in de actiefilm racet de acteur op een Ducati Hypermotard door de straten van het Spaanse Pamplona, met tegenspeelster Cameron Diaz achterop.

“Het was een stunt die ik al jaren wilde doen voor een film: iemand ronddraaien op een motor”, zegt de acteur tegen de Britse krant Daily Mirror. “Het enige waar ik aan kon denken was, ‘val niet met Cameron achterop deze motor.”’Cruise geeft toe dat het uitvoeren van de stunt niet zonder gevaar was. “Je wilt het niet groter maken dan het is en er erg koel over doen, maar het was intens.”

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?