Custom Sunday

Vertegenwoordigers van EM Motorsupplies en Ledrie Sales zijn op 31 oktober aanwezig om je alles over de customproducten van deze merken te vertellen. Rob’s Accessoires heeft een breed assortiment aan customproducten in huis die deze zondag groots zullen worden uitgestald.

Klanten krijgen tien procent korting op accessoires of kunnen kiezen voor gratis montage. Bij grote drukte kan het wel zijn dat voor het monteren een afspraak gemaakt moet worden. Iedere customrijder die op de motor langskomt, krijgt sowieso een gratis flacon Luster Seal ter waarde van 11,35 euro.

Vanaf 10 uur ’s ochtends ben je welkom op de Custom Sunday. Amerikaanse hamburgers en frisdank staan klaar.

Rob’s Accessoires
Korte Belkmerweg 7
1756 CB ’t Zand
0224-591230
www.robsacc.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.