Dane Valby Gore-Tex jack

Als je er voor kiest om in dit barre weer toch de motor te pakken, dan ben je liever warm aangekleed. Het Valby jack van Dane heeft deze winter rekening gehouden met de extreme omstandigheden. Hij is wind- en waterdicht door de ademende Gore-Tex z-liner. Daarnaast blijft de temperatuur in de jas lekker aangenaam, omdat er een uitneembare thermovoering in zit. De ellebogen en schouders zijn voorzien van protectiemateriaal. Op de rug zit een foam-shock-absorber voor extra bescherming tijdens een eventuele val. De ritsen op de mouwen en de rug zorgen voor een winddichte verbinding met handschoenen en broek.

De Valby is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zwart/grjis, zwart/neongeel (extra opvallend) en zwart/rood in de maten 36-46 en 48-60 bij MotoPort vestigingen. Hij kost €439.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.