DCN Desmosedici te koop

Ducati Club Nederland (DCN) heeft haar Desmosedici RR te koop staan. In 2007 besloot de DCN deze bijzondere Italiaan aan te schaffen om leden zelf het MotoGP-gevoel te laten beleven. Bij de aanschaf is afgesproken dit voor een periode van maximaal drie jaar te doen. Deze periode is nu voorbij, dus het moment van afscheid is gekomen.

Datum kenteken deel 1: 14 maart 2008
Kilometerstand: 22.809 km
Minimum prijs: 36.000 euro
Overige: In perfecte technische en optische staat, banden zijn recentelijk vernieuwd, net grote beurt gehad bij Ducati Zaltbommel inclusief revisie. Koppelingsplaten zijn recentelijk vervangen.

Ben je geïnteresseerd in deze Desmosedici? Meld je dan aan via verkoopdesmosedici@ducaticlub.nl en stuur een kopie van je rijbewijs mee. Tot en met 7 februari kun je je als geïnteresseerde aanmelden. Vervolgens worden alle belangstellenden uitgenodigd deel te nemen aan de online veiling (via email) welke op dinsdagavond 8 februari vanaf 20:00 uur plaatsvindt. Onder het toeziend oog van het bestuur kunnen uitsluitend diegenen, die zich aangemeld hebben meebieden.

Verzoeken om proefritten worden niet gehonoreerd. Meer info: www.ducaticlub.nl/desmosedici

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?