De 24-uursrace van Oss

Stichting Wegrace Oss zal tijdens de Pinksterraces in Oss (23 en 24 mei), een ode aan de 24-uursrace van Oss geven. Want na ruim 35 jaar zullen de rijders van toen, genaamd Tonnie van Schijndel, Jan Wagemakers, Harrie van der Kruijs, Jan Spierings, Harry van Schijndel en Gerard Beck, het strijdtoneel weer betreden en op de bijna in originele staat verkerende 24-uurs machines een demo geven. Kijk voor meer informatie op www.wegraceoss.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.