De Aprilia RSV4 Special Edition

De nu al erg geavanceerde Aprilia RSV4 zal in het volgende modeljaar van nog meer luxe voorzien zijn. We hebben het dan ook niet over een doorsnee motor, want deze superbike krijgt de naam RSV4 Factory JKP Special Edition 2011. Hij is in het volgende modeljaar uitgerust met een waar tractiecontrolesysteem, een wheelie controlesysteem en launch control. Aangezien deze techniek rechtstreeks uit het WK Superbike komt, kunnen we hier dus spreken van een racemotor die qua technologie het dichtst bij de motor van de kersverse wereldkampioen Max Biaggi komt. Probeer daarmee maar eens de maximumsnelheid aan te houden!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?