De auto als kleedkamer

Uit een onderzoek van headsetfabrikant Jabra, is gebleken dat veel mensen er nogal rare gewoontes op nahouden terwijl zij aan het autorijden zijn. Uit dit onderzoek, dat is uitgevoerd onder 1800 autorijders in Amerika, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Rusland en Japan, bleek dat veel mensen zich omkleden of gaan computeren tijden het autorijden. Zo hebben sommigen van de ondervraagden geantwoord wel eens tijdens het rijden mailtjes te hebben beantwoord. Eénderde gaf aan zich wel eens om te kleden, vrouwen werken vaak hun make-up bij en vijf procent van de mannen scheert zich wel eens tijdens het rijden. Ook geeft 15 procent van de mensen aan wel eens sex te hebben gehad terwijl zij achter het stuur zaten.  
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.