De Kawasaki 400R voor 2011

De Ninja-familie van Kawasaki krijgt er in 2011 een klein broertje bij. Althans, dat is wat we kunnen opmaken uit onderstaande foto's van een gifgroene motor waarmee Kawasaki aan het testen is. De Japanse motorfabrikant is druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe motoren, die volgend modeljaar op de markt zullen komen. Want onlangs verschenen er ook al foto's van de nieuwe ZX-10R.

Dit keer zijn er (ietwat wazige) foto's verschenen van de Kawasaki Ninja 400R. Het merk heeft bekend gemaakt dat de motor van deze machine over 399cc zal beschikken, dat is verdeeld over twee cilinders. Hiermee kan de motor 44pk leveren. Hoewel het nog niet bekend is wanneer Kawasaki het model introduceert, hebben zij wel al laten weten dat er ongeveer 9.000 euro voor neergeteld moet worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?