De KNMV in debat op Radio 1

Journalist Gerard Mulder schreef onlangs op opiniesite Joop dat motorrijders zelf het gevaar op zoeken en de overheid daarom niet moet investeren in veiligheidsmaatregelen. De KNMV ging in debat.
    
KNMV-directeur Patrice Assendelft zei in het Radio 1-debat met journalist Gerard Mulder onder meer dat je niet lukraak kunt schrijven dat motorrijders bezig zijn met een gevaarlijke hobby. Immers, onderzoek toont aan dat in 70 procent van de ongevallen met een dodelijke afloop de automobilist als juridische schuldige wordt aangewezen.

Beluister hier het debat op Radio 1
En lees hier het opiniestuk van Gerard Mulder op Joop.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.