De MOTOR Magazine-promobabes

MOTOR Magazine was zaterdag samen met een aantal zeer aangename promobabes langs de snelweg te vinden om de Iwemania Juichplaten uit te delen. Daarnaast werden voorbijgaande motorrijders met de promobabes op de foto gezet.

Dus ben je op de foto gegaan met de promobabes bij de Texaco langs de A28, dan vind je hier de foto's. Heeft MOTOR Magazine langs de A50 een foto van je genomen, kijk dan hier. Is er helemaal geen foto van je genomen, kijk dan ook even, want de foto's zien er weer erg aangenaam uit!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.