De nieuwe BMW gespot

Een lezer van een Duits magazine heeft bij een tankstation in het Amerikaanse Californië een bijzondere ontdekking gedaan. Hij kwam namelijk een conceptversie van de BMW K1600GT tegen. De motorfabrikant was namelijk net bezig met het testen van deze nieuwe machine toen de Duitser toevallig langskwam met zijn fotocamera. Wanneer BMW dit nieuwe model introduceert is nog niet bekend, maar dát hij er komt weten we nu in ieder geval zeker. Het blok van dit nieuwe model is dezelfde als het blok van de Concept 6 (onderstaande foto), die BMW enkele maanden geleden op verschillende beurzen voor het eerst aan de wereld toonde.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.