De nieuwe Moto Guzzi

De motorfabrikant Moto Guzzi heeft een variant op de Norge 1200 uitgebracht, genaamd de Norge GT 8V. Het Italiaanse merk heeft dit model, vergeleken met zijn voorganger, verbeterd  op verschillende punten. “Niet alleen het vermogen van deze GT-versie is verbeterd, ook het rijcomfort en het rijplezier is toegenomen”, aldus de Italiaanse motorfabrikant. De GT 8V beschikt over ruim 1100 kubieke centimeter cilinderinhoud, verdeeld over twee cilinders. Verder is deze toermotor uitgerust met een ABS en een verbeterd veringsysteem.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?