De nieuwe MOTO73 is uit!

– Megatest

De eerste. Na deze volgen er nog drie in deze serie testen, waarin motoren op een bepaald thema bij elkaar worden gezocht. Deze eerste keer hebben we gekeken naar de goedkoopste motoren uit het leveringsprogramma van de vier Japanse fabrikanten.

– TT-Info: Alles over Assen

Informatie over de zes Nederlanders in de 125cc-klasse, vertier in de stad, kamperen bij het circuit , politiecontroles, de tijdschema's van de trainingen en de wedstrijden van de Dutch TT.

– Bikers' Classics

Zelfs Jan de Vries werd het geluid soms even te veel. Maar ook hij genoot in Franchorchamps.

– Testrapport

Deze keer een korte test van de Harley-Davidson Wide Glide, een model dat twee jaar niet werd geleverd.

– Techniek Moto2

Alles over de nieuwe viertaktklasse, die vanaf dit jaar in de GP's de vervanger is van de 250cc.

– Yamaha Super Ténéré

Of je het wilt of niet, deze nieuwe Yamaha zal worden vergeleken met de maatstaf in de klasse van de dikke allroads, de BMW R1200GS. Doorstaat de Yamaha de vergelijking?

– Angel Nieto

De aartsrivaal van de Nederlanders over zijn band met de TT .

– GP Silverstone

Zes dagen voor de TT traden de GP-coureurs aan in de Britse GP. Wat zijn de uitgangsposities in Assen?

– Aprilia Shiver

De vorige versie werd niet bepaald een verkooptopper. Wat gaat de nieuwe uitvoering doen?
 
– Reizen

De Provence is een bij Nederlandse toeristen geliefde streek in Frankrijk. Wij verkenden het gebied voor je!

– ONK Assen

Een mooie test voor de 125-coureurs, twee weken voor de TT.
 
– Occasion73:

Marathonmotor Yamaha YZF-R6

Meer dan een ton heeft de uit 1999 stammende Yamaha YZF-R6 van Patrick van Marreveld gelopen. Halverwege dat kilometertotaal moest er een 'pitstop' worden ingelast omdat het blok kapot was gegaan. Met een blok van de sloop kon Patrick verder rijden met zijn R6.

MotoGuzzi Norge

Als het hebt over een dikke reismotor, is de Moto Guzzi Norge niet het eerste model waar je aan denkt. Toch is deze motor prima geschikt voor tochten naar verre buitenlanden.

– En verder….

Alle vaste rubrieken, zoals Actueel, Vraagbaak, de Agenda en het Journaal.
 
Nog geen abonnee van MOTO73? Ga nu naar www.zester.nl/moto73, neem een abonnement en je bent elke twee weken op de hoogte van al het nieuws over motoren!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.