De nieuwe Suzuki Outlet store

Slimme motorrijders gaan naar de Suzuki Outlet want hier kun je online originele accessoires, kleding, merchandise, motorkleding en zelfs originele onderdelen bestellen. En dat tegen zeer aantrekkelijke kortingen die oplopen tot wel zeventig procent.

De outlet store biedt een breed scala aan Suzuki-artikelen tegen scherpe prijzen. De artikelen kunnen gemakkelijk online worden besteld, waarna je deze bij een Suzuki-dealer naar keuze kunt afhalen of kunt laten sturen.

Bekijk nu de nieuwe Suzuki Outlet store op www.suzuki.nl/outletstore.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?