De nieuwe Triumph gespot

Nadat het Britste merk Triumph al enkele teaserfilmpjes online zette begon het hart van menig Triumph-fan sneller te kloppen. Nu zijn er zelfs een aantal foto’s van dit nieuwe model verschenen, waarop te zien is dat deze machine wellicht ook voor het off-road-rijden gebruikt zal worden. Het zou hier gaan om een lichtere fiets dan de eerdere, vergelijkbare Triumph-machine’s en hij zou beschikken over een 800cc driecilinder-motorblok.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.