De politie is overal

Bij het horen van de naam Elfstedentocht denkt bijna iedereen aan ijs, kou, sneeuw en meer van die narigheid. Motorrijders zullen echter meteen denken aan de prachtige tourtocht die elke Tweede Pinksterdag gehouden wordt. Niet zo zwaar maar veel leuker. Bij zo’n groot evenement hoort natuurlijk politie. Maar nieuw is dat ze ook onopvallend meereden. Op Flitsservice.nl staat een mooie reportage hierover.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.