De Yamaha X-MAX 250 van 2011

De Yamaha X-MAX 250 is vanaf volgend modeljaar standaard uitgerust met een antiblokkeersysteem. Volgens het merk is dit niet het enige waardoor deze scooter veiligheid met comfort combineert. De stabiele en stijve frameconstructie, het grote windscherm en de ééndelige voorkuip dragen hier ook bij. "De nieuwe 2011 X-MAX 250 ABS is een uniek vervoermiddel dat door kwalitatief hoogstaande afwerking en details met kop en schouders boven alle anderen in zijn segment uitsteekt. Nooit eerder was een motorscooter zo eenvoudig en licht door het verkeer te manoeuvreren", aldus Yamaha. Dat belooft in ieder geval veel goeds. Deze goede wendbaarheid is volgens Yamaha overigens te wijten aan de in standen instelbare, dubbele achterschokbrekers en de telescopische voorvork. De 2011 X-MAX 250 ABS is vanaf november 2010 leverbaar in de kleuren wit (Competition White) en zwart (Midnight Black).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.