Debat live op internet

Vanmiddag om 15:30 begint het BOVAG-RAI Verkiezingsdebat 2010. In de Pulchri Studio in Den Haag gaat een achttal Kamerleden in debat met elkaar en de zaal op het gebied van hun verkiezingsprogramma en meningen over mobiliteit gerelateerde zaken.

Voor diegenen die niet naar Den Haag kunnen komen wordt een live stream verzorgd. Vanaf 15:30 uur kun je via www.raivereniging.nl het debat live volgen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.