Derde editie MOTOR.nl Online Magazine live

Nog niet genoeg van al het motornieuws in je handen? Blad vergeten mee te nemen naar kantoor? Geen paniek! De derde editie van het online magazine van MOTOR.nl is nét klaar en dus ideaal om bij een kop koffie of tijdens je lunch tot in de puntjes uit te lezen. We hebben nieuwtjes, artikelen, het allerlaatste beursnieuws uit Milaan en heel veel prijzen. Alles inclusief beeld en geluid!

Je vindt het magazine op http://editie3.onlinemagazinemotor.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.