Derde editie MOTOR.nl Online Magazine uit

Zeg alle afspraken af, laat alles uit je handen vallen en sluit jezelf een tijdje af in een geluidsdichte kamer. Het nieuwe MOTOR.nl Online Magazine, editie nummer drie, is uit. Op zes zware allroads reden we, met koffers vol aan filmapparatuur, naar Polen. Vergeet alle vooroordelen direct want dit is een schitterend land waar je fantastisch kunt rijden.

Natuurlijk kijken we ook nog kort terug op de EICMA. Wat waren nu de echte hoogtepunten en waarom? De laatste pagina’s staan in het teken van Harley-Davidson. Als eerste reden we met alle nieuwe modellen. Vervolgens pakten we snel het vliegtuig om in Amerika het echte Harley -gevoel op te snuiven. Hoe? Door de Highway 1 uit te rijden. Stap achterop en ga mee op vakantie!

Geen zin om te lezen en films te kijken vandaag? Je maakt ook nog kans op twintig schitterende prijzen. Dus klik snel naar http://editie3.onlinemagazinemotor.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.