Difi Drive

Je kunt de Drive door middel van klittenband flaps verstellen naar jouw specifieke voeten. In combinatie met de hoge wreef heb je een fijne instap. Hij is wind- en waterdicht door het ademende Aerotex membraam. De laars heeft schakelversteviging en reflectie en is verkrijgbaar in de maten 37 t/m 47. De Difi Aerotex Drive kost 149,95 euro. Meer informatie op www.motoport.nl. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.