Difi thermo-combi Husky Pro

Het is misschien niet het mooiste pak allertijden maar warm is de  Husky Pro van Difi wel. De winterklassieker is nu nog verder ontwikkeld. De thermo-combi houd je ’s winters warm met zijn dikke thermoisolering van Thermolite Plus by Invista. Een wind- en waterdichte PVC-coating en de nauwsluitende windcuff manchetten bieden verdere bescherming tegen de elementen.

De Difi Hysky Pro is voorzien van CE-protectoren op ellebogen, schouders en knieën (bij de knieën en ellebogen in hoogte verstelbaar). Het Dobby Oxford en antislip Sure Grip materiaal zorgen voor meer stevigheid en het onderbeen is aan de binnenkant voorzien van hittebestendig materiaal. Door de diagonale sluiting en de aantrekhulp kun je de Husky Pro makkelijk en snel aandoen. De diverse verstelmogelijkheden zorgen ervoor dat deze thermo-overal praktisch altijd comfortabel zit.

De zwart/grijze thermo-combi is verkrijgbaar bij MotoPort in de maten XS-4XL voor 259,95 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.