Dit is het MXoN-kanon van Jeffrey Herlings

Eerste worden, daar draait het om voor Team Nederland tijdens de Motocross of Nations (MXoN) op Assen, die vandaag over twee weken op punt van beginnen staat. En dan kun je ook maar het beste als eerste je motor in MXoN-uitrusting presenteren, aldus Jeffrey Herlings.

Het meest opvallende aan deze KTM 450 SX-F is, naast de Nederlandse vlag, zonder twijfel het startnummer. Je ziet niet vaak een motor van Herlings waar geen 84 of geen 1 op staat. Eigenlijk alleen met de MXoN… De uitleg achter het nummer 4 is eenvoudig.

Vorig jaar werd Nederland tweede terwijl Frankrijk won. De Fransen rijden daarom met nummer 1, 2 en 3. Nederland krijgt 4, 5 en 6 waarbij Jeffrey Herlings als kopman uiteraard nummer 4 krijgt. Gaat het op Assen allemaal zoals iedereen hoopt, dan zien we volgend jaar Team Nederland in het Franse Ernée – het absolute hol van de leeuw, Nederland starten met 1, 2 en 3.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?