zaterdag 20 april 2024

Door motor aangereden babyolifant gered door hartmassage (VIDEO)

In Thailand is een video viraal gegaan over de ongelofelijke redding van een babyolifant die overreden werd door een motor terwijl hij met z’n kudde de weg overstak bij een klein stadje in Thailand. Verdoofd door de impact en in shock voor wat er gebeurd was, wist de motorrijder toch nog hulp in te schakelen.

Toen het medisch en paramedisch personeel arriveerde, kreeg de man een eerste behandeling en werd zijn toestand als niet ernstig beoordeeld. De babyolifant lag echter nog steeds op de grond en één van de medici probeerde hem een hartmassage te geven. ‘Ik wist niet echt wat ik moest doen,’ vertelde hij, ‘maar ik probeerde het en het ging goed. Toen de olifant letterlijk weer tot leven kwam, was ik erg ontroerd.’

De babyolifant werd vervolgens naar een gespecialiseerd centrum overgebracht voor beoordeling. Kort daarna keerde het dier terug op de plaats van het ongeval, waar hij werd herenigd met zijn moeder en zijn kudde.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen