DreamDeals bij de Honda-dealer

Voor iedereen die droomt over het hebben van een Honda-motorfiets is er goed nieuws. Honda helpt je namelijk graag een handje om die dromen te verwezenlijken. Want in de maand augustus is het mogelijk om een zogenaamde DreamDeal af te sluiten, een overeenkomst met veel voordeel voor de klant. De extra korting geldt overigens niet alleen op de standaard modellen, maar ook op de Honda Specials 2010. Deze zomermaand is dus het ideale moment om bij de Honda-dealer langs te gaan. Kijk op www.honda.nl voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.